Remschijven

De remschijven en remblokken van uw Renault - EXPRESS III Pick Up (F40/G40#) zijn de meest essentiële onderdelen van het remsysteem, daar hier enorme frictie en hitte ontstaat tijdens het remmen dient De materiaal samenstelling van de remblokken en remschijven perfect op elkaar afgestemd te zijn om de juiste remvertraging en veiligheid onder alle rij omstandigheden te kunnen garanderen. Remschijven voor uw Renault - EXPRESS III Pick Up (F40/G40#) worden dan ook uitvoerig onder wisselende extreme omstandigheden getest voor deze in productie komen. Dit resulteert in een stabiel veilig en comfortabel remgedrag  onder alle omstandigheden.

Gerenommeerde remschijffabrikanten doen alle ontwikkelingen en tests eerst in eigen laboratoria en daarna bij officiele instanties als bv de duitse TUV. Toonaangevende remschijffabrikanten die produceren volgens de europesche richtlijnen en toleranties zijn bijvoorbeeld, Brembo, Zimmermann en Fremax. Deze remschijven zijn dus geproduceerd volgen de specificaties van Renault - EXPRESS III Pick Up (F40/G40#).

Remschijven besteld bij Autopartsonline.nl  worden altijd per twee geleverd  en komen bij bovenstaande fabrikanten vandaan.
 

Wanneer remschijven  vervangen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven uw Renault - EXPRESS III Pick Up (F40/G40#) vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Vervangen van remschijven is nodig als het remvermogen sterk afneemt bij hard en langdurig remmen of als de mininmale dikte van de remschijven is bereikt (dit kan trillen in het stuur bij afremmen  veroorzaken). Roest en dikke groeven of blauwe /donkere plekken in de remschijf is ook een teken dat de remschijven vervangen moeten worden.
 

Prijs remschijven

Autopartsonline.nl biedt Renault - EXPRESS III Pick Up (F40/G40#) remschijfsets goedkoop aan. De korting kan oplopen tot wel  65% t.o.v. de winkelprijzen. Tevens krijgt u bij iedere set gratis remreiniger en ceramisch vet. Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel  tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor A-merken remschijfsets.
 

Hoe en waar kan ik mijn remschijven  vervangen.

Vervangen van remschijven is geen ingewikkelde klus en u heeft  geen speciaal gereedschap nodig. Op  www.autopartsonline.nl staat een montagehandleiding in pdf en vindt u op onze website een montagefilm van remblokken en remschijven.
Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
      0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01